Nyheter

Nyhetsarkiv

03/04, 2023

Sverige världsmästare igen - ”Väldigt efterlängtat”

Det svenska herrlandslaget är världsmästare igen för första gången sedan 2017. Detta efter att under söndagen ha besegrat Finland i VM-finalen med 3-1.

Läs mer

03/04, 2023

Sverige försvarade VM-guldet - mästare för elfte gången

Det svenska damlandslaget är återigen världsmästare. För andra året i rad vann de blågula damerna en VM-final i Eriksson Arena, Åby, med stora och klara siffror.

Läs mer

01/04, 2023

Så ser du VM-finalerna

Sverige och Finland möts i både dam- och herrfinalen. Är du inte på plats i arenan i Åby finns olika sätt att delta i bandyfesten och njuta av bandy i världsklass.

Läs mer

31/03, 2023

Sverige i dubbla VM-finaler på söndag

Både det svenska dam- och herrlandslaget är klara för VM-final nu på söndag. Vilken nation de svenska damerna får möta avgörs i morgon, lördagen den 1 april. Då möts Finland och USA i semifinal. Sverige möter Kazakstan i den avslutande gruppspelsmatchen under lördagen och Finland i finalen på söndagen.

Läs mer

30/03, 2023

Fd statsminister Magdalena Andersson (s) hyllar jämställdheten inom bandyn

Före detta statsministern och socialdemokraternas ordförande Magdalena Andersson träffade det svenska damlandslaget i bandy över en lunch i tisdags i Växjö, där de samtalade om jämställdhet, världsläget och peppade inför det unika dubbelvärldsmästerskapet som pågår just nu.

Läs mer

29/03, 2023

Ungern försvarade B VM-guldet - "Betyder jättemycket"

För tre år sedan vann Ungern VM-guld i Irkutsk och när det nu äntligen var dags för mästerskap igen såg de till att försvara titeln efter stor dramatik i finalen mot Tyskland.

Läs mer

26/03, 2023

Här är alla nationers laguppställningar

Alla nationer har nu lämnat in sina laguppställningar till Internationella bandyförbundet, FIB.

Läs mer

24/03, 2023

Första VM-turneringen på fyra år - här är truppen som ska ta hem guldet

Nästa vecka startar den första VM-turneringen för det svenska herrlandslaget på fyra år. Då sker det på hemmaplan i Växjö/ Åby och nu har förbundskapten Mattias Sjöholm tagit ut truppen som ska säkra guldet.

Läs mer

Arrangörer

Logo
Logo