Nyheter

Nyhetsarkiv

31/03, 2023

Sverige i dubbla VM-finaler på söndag

Både det svenska dam- och herrlandslaget är klara för VM-final nu på söndag. Vilken nation de svenska damerna får möta avgörs i morgon, lördagen den 1 april. Då möts Finland och USA i semifinal. Sverige möter Kazakstan i den avslutande gruppspelsmatchen under lördagen och Finland i finalen på söndagen.

Läs mer

30/03, 2023

Fd statsminister Magdalena Andersson (s) hyllar jämställdheten inom bandyn

Före detta statsministern och socialdemokraternas ordförande Magdalena Andersson träffade det svenska damlandslaget i bandy över en lunch i tisdags i Växjö, där de samtalade om jämställdhet, världsläget och peppade inför det unika dubbelvärldsmästerskapet som pågår just nu.

Läs mer

29/03, 2023

Ungern försvarade B VM-guldet - "Betyder jättemycket"

För tre år sedan vann Ungern VM-guld i Irkutsk och när det nu äntligen var dags för mästerskap igen såg de till att försvara titeln efter stor dramatik i finalen mot Tyskland.

Läs mer

26/03, 2023

Här är alla nationers laguppställningar

Alla nationer har nu lämnat in sina laguppställningar till Internationella bandyförbundet, FIB.

Läs mer

24/03, 2023

Första VM-turneringen på fyra år - här är truppen som ska ta hem guldet

Nästa vecka startar den första VM-turneringen för det svenska herrlandslaget på fyra år. Då sker det på hemmaplan i Växjö/ Åby och nu har förbundskapten Mattias Sjöholm tagit ut truppen som ska säkra guldet.

Läs mer

16/03, 2023

Här är damtruppen som ska försvara guldet i VM 2023

För ett år sedan tog det svenska damlandslaget VM-guld. Nu är truppen som ska försvara guldet i det kommande historiska dubbelmästerskapet i Växjö/Åby uttagen.

Läs mer

06/03, 2023

Bonnier News sänder Sveriges dam- och herrmatcher från VM 2023

Nu är det klart att Bonnier News, med plattformar som Expressen och Bandypuls, sänder Sveriges dam- och herrmatcher från VM i Växjö/Åby 28 mars till den 2 april. Det är sedan tidigare klart att SVT sänder dam- och herrfinalen under söndagen.

Läs mer

Arrangörer

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo